MEGHÍVÓ az ISTOK (Információs Társadalom Oktató és Kapcsolati Iroda), a RiskDriver konzorcium, és az NJSZT Szoftverminőség Menedzselés Szakosztály egész napos angol nyelvű szemináriumára a következő címmel

EURÓPAI MÓDSZERTAN PROJEKTEK KOCKÁZATMENEDZSELÉSÉHEZ
(A European Methodology for Project Risk Management)

A szeminárium amellett, hogy felkészít az Európai Bizottság által támogatott  kutatás-fejlesztési projektek kockázatainak hatékony menedzselésére,  érdekfeszítő lesz minden olyan vezető számára, aki széleskörű  tapasztalatokra alapozott tanácsokat szeretne kapni projektkockázatok  menedzseléséhez.

Információkat kap arról is, hogy tapasztalatainak megosztásával hogyan  csatlakozhat a Weben elérhető európai Kockázatmenedzselési Klubhoz, és  kaphat ezáltal hozzáférési jogot az értékes tapasztalatokat összesítő Kockázati Katalógusokhoz.

Az előadás részletes angol nyelvű programjának megtekintéséhez kattintson ide.

Előadó:        Martin Joseph Robins, az OPL UK Limited angol cég vezetője

Időpont:       1999. május 6. csütörtök 9-17 h

Helyszín:      MTA SZTAKI alagsori nagytanácsterme, Budapest, XI. Kende u. 13-17.

Részvételi szándékát nevének, cégének, és értesítési paramétereinek  megjelölésével kérjük előre jelezze dr. Biró Miklósnak a 209-5269 faxszámon, vagy a <miklos.biro@sztaki.hu> email címen.

A meghívó a <http://www.sztaki.hu/idealist-east/events/eum9905/01.htm> illetve az NJSZT Szoftverminőség Menedzselési Szakosztály  <http://www.sztaki.hu/~mbiro/neumann> web lapján is olvasható.