Nanotechnológiai Tudástranszfer Nap

2007 október 11
Budapest Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME)"K" épület 1. emelet, Díszterem


A HUNN -- Hungarian Network of Excellent Centres on Nanosciences (Magyarországi Nanotudományos Kiválósági Központok) projekt keretében 2007 október 11-én kerül megrendezésre a Technological Transfer Day (TTD II -- Nanotechnológiai Tudástranszfer Napja) a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

Tisztelettel meghívjuk Önt rendezvényünkre és lehetõséget kínálunk tudományos eredményeinek, illetve vállalkozásának bemutatására poszteres elõadás formájában.

Amennyiben részt kíván venni a programon, kérjük, hogy egy válaszlevélben egy mondatban jelezze szándékát legkésõbb október 2-ig (hargitai@bzaka.hu), a regisztrációs lapot pedig vagy e-mailben küldje vissza, vagy a konferenciára hozza magával. Amennyiben poszteres elõadással jelentkezik, kérem jelezze, és a Proceedings elkészítéséhez az absztraktot magyar és angol nyelven, a teljes szöveget pedig magyar nyelven *október 2-ig* szíveskedjen elküldeni.

A konferencián való részvétel, valamint a *konferencia záró party (Dunai hajózás) ingyenes*, melyre részvételi szándékát kérem, hogy *legkésõbb október 02-ig* jelezze (ennek hiányában a részvételt nem lehetséges), az utazás, és a szállás önköltséges. Kérésére a szállás szervezését vállaljuk.


Program angolul: HUNN - TTD II - Programme 20070702-2.doc

Program magyarul: HUNN - TTD II - Programme 20070702-2_hu.doc

Regisztrációs lap: HUNN - TTD II - Registration card.doc