Információs Nap - K+F-munkaerő megőrzése és fejlesztése

2009. május 21., Budapest


A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) tisztelettel meghívja a Kutatás-fejlesztési munkaerő megőrzését és fejlesztését támogató pályázat bemutatásának információs napjára.

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által meghirdetett K+F munkaerő megőrzése és fejlesztése elnevezésű pályázat keretében a nagy- és középvállalatoktól elbocsátott kutatók és fejlesztőmérnökök foglalkoztatásának támogatására kis- és középvállalkozások, valamint költségvetési és non-profit kutatóhelyek pályázhatnak. A pályázat céljára elkülönített összeg: 1,6 milliárd forint.

Az Információs nap:

Időpontja: 2009. május 21. csütörtök, 14 - 17 óra
Helyszíne: Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal
(Irinyi János terem, földszinti nagyelőadó)
1117 Budapest, Neumann János u. 1/C

Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, kérjük, hogy részvételi szándékukat regisztrációval jelezzék. A rendezvény ingyenes.

A pályázat célja, hogy a gazdasági válság miatt ipari közép- és nagyvállalatoktól 2008. szeptember 1. után elbocsátott, magasan kvalifikált szakemberek tudását, tapasztalatát legalább két éve bejegyzett kis- és középvállalkozások, vagy költségvetési és non-profit kutatóhelyek alkalmazzák. A kiírás így egyszerre járul hozzá a nyertes vállalkozások és kutatóhelyek K+F humánerőforrásainak fejlesztéséhez, illetve, a megkezdett kutatások folytatásához.

A Pályázati Felhívás megtalálható az NKTH honlapján: www.nkth.gov.hu/KF-munkaero.

További információ, program és regisztráció ...