Európai és Nemzeti Infokommunikációs Technológiai Platformok Konferenciája

2007. október 25. 09:30 - 18:00
Novotel Budapest Centrum, Zsolnay terem - Budapest VIII., Rákóczi út 43-45.


Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége 2007. október 25-én konferenciát szervez a magyar infokommunikációs iparág megerősítésére és hosszútávú fejlodésének elősegítésére. Ennek egyik fő eszközét az Európai Unióban egyre nagyobb jelentőséggel bíró Technológiai Platformok hazai létrehozása jelentheti. A konferencia célja és a magyar nemzeti technológiai platformok létrehozásának elősegítése.

A konferencia célja egyrészt a felhívni a figyelmet erre a hatékony eszközre az egyes iparágak hosszútávú megerősítésére és az európai tapasztalatok és jó gyakorlatok megismertetése, másrészt a gyakorlatban megkezdeni magyar nemzeti technológiai platformok szervezését az infokommunikációs iparágban.

A konferencia meghívott előadói európai és nemzeti infokommunikációs technológiai platformok képviselői, akiktől gyakorlati útmutatást kapható a platformok szervezésével kapcsolatban.

Az IVSZ "Európai és Nemzeti Infokommunikációs Technológiai Platformok Konferenciájá"-ról részletes információt itt találhat: http://www.ivsz.net/engine.aspx?page=esemenynaptar_tp ,

illetve a konferenciára regisztrálni itt lehet: http://www.ivsz.net/engine.aspx?page=esemenynaptar_tp_regisztracio.

(A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött.)